Gunta Stepanova
Restorānu servisa skolā pasniedz mācību priekšmetus:
- Ēdienkarte, uzskaite un kalkulācija.
Izglītība:
- Maģistra grāds, Inženieris/Tehnologs, Izglītības zinātņu maģistra grāds pedagoģijā.
Darba pieredze:
-
No 2019. gada direktore Restorānu servisa skolā;
-
No 2015. gada līdz 2019. gadam SIA “Cepliņi” valdes priekšsēdētāja;
-
No 1985. gada līdz 2015. gadam profesionālo priekšmetu pasniedzēja Skrundas profesionālajā vidusskolā.
Lai būtu labs pavārs, ir nepieciešama roku veiklība, fiziska izturība un galvenais vēlme gatavot, pārsteigt savus klientus ar jauniem garšas salikumiem, jaunām receptēm. Pavārmāksla ir talants, ko uzlabo mācīšanās un slīpēšanas prasmes. Par labu speciālistu var veidoties tikai caur reālu darba pieredzi.